ЗЕГИН Фарм

Zoom

 

 

Со цел лековите, од целосниот асортиман на ЗЕГИН ,да бидат лесно достапни до пациентите беше основана посебна здравствена организација за таа намена. 

Зегин Фарм започна со работа во 1993 година.Основната дејност се состои од продажба на лекови, пара- лекови и медицински помагала, додатоци во исхраната, макробиотика и козметика.

Ова се должи на професионалниот и посветен персонал, на широкиот асортиман од над 12 000 производи и најприфатливите цени. Ова го прави Зегин Фарм лидер во Република Македонија по број на услужени клиенти, со пазарен удел од 60% Затоа,заслужно го носиме насловот "Фармацевтски бисер на Македонија"