Работно време на аптеките

Лоцирај ја твојата аптека на мапа со помош на нашиот локатор на аптеки

Контакт информации за аптеките побарајте на овој линк

 

СКОПЈЕ понеделник-петок сабота недела празници
       
МНТ 24 часа 24 часа 24 часа
АЕРОДРОМ 07 - 21 08 - 21 08 - 16
КИСЕЛА ВОДА 1 07 - 22 08 - 22 08 - 16
ДРАЧЕВО 07 - 22 08 - 21 08 - 21
БУЊАКОВЕЦ 24 часа 24 часа 24 часа
ЛЕПТОКАРИЈА 07 - 22 08 - 22 08 - 22
КАПИШТЕЦ 07 - 22 08 - 22 08 - 16
ТОБАКО 07 - 24 08 - 24 08 - 22
ПОРТА ВЛАЕ 07 - 22 08 - 22 08 - 22
ВОДНО 07 - 22 08 - 21 08 - 21
ЏОН КЕНЕДИ 07 - 21 08 - 21 08 - 16
ВЕРО 07 - 22 08 - 21 08 - 21
ГТЦ 1 07 - 20 08 - 18 не работи
ЃОРЧЕ ПЕТРОВ 07 - 22 08 - 22 08 - 21
ЧЕНТО 07 - 22 07 - 22 08 - 21
ЦРНИЧЕ 07 - 21 08 - 21 08 - 18
БУТЕЛ 07 - 22 08 - 22 08 - 21
ГТЦ 2 07 - 22 08 - 22 08 - 22
АВТОКОМАНДА 07 - 22 08 - 21 08 - 21
НОВО ЛИСИЧЕ 1 07 - 22 08 - 21 08 - 16
БИТ ПАЗАР 07 - 22 08 - 22 08 - 21
КИСЕЛА ВОДА 2 07 - 22 08 - 22 08 - 21
ШУТКА 08 - 22 08 - 21 08 - 17
МЕДИКА 07 - 22 08 - 21 08 - 21
ТАФТАЛИЏЕ 07 - 21 08 - 21 08 - 16
ИЛИНДЕН 08 - 21 08 - 21 08 - 16
КАРПОШ 07 - 21 08 - 21 08 - 16
БИСЕР 07 - 21 08 - 21 08 - 16
НОВОСЕЛСКИ ПАТ 08 - 21 08 - 21 не работи
МАЏАРИ 07 - 21 08 - 21 08 - 16
ЖЕЛЕЗНИЧКА 07 - 22 08 - 22 08 - 22
МЛЕЧЕН 07 - 21 08 - 21 08 - 16
РАДИШАНИ 07 - 21 08 - 21 08 - 16
НОВО ЛИСИЧЕ 2 07 - 22 08 - 22 08 - 21
УНИВЕРЗАЛНА 07 - 21 08 - 21 08 - 16
ЦЕНТАР 07 - 22 08 - 22 08 - 16
CITY MALL 08 - 22 08 - 22 08 - 22
ДРАЧЕВО 2 07 - 20 08 - 18 не работи
КИСЕЛА ВОДА 3 07 - 21 08 - 21 не работи
КЕВА 07 - 21 08 - 21 08 - 17
МОЈА АПТЕКА 07 - 20 08 - 18 не работи
САРАЈ 1 08 - 21 08 - 21 08 - 16
САРАЈ 2 - с.ГРАЧЕЦ 08 - 21 09 - 17 09 - 17
ТОПАНСКО ПОЛЕ 07 - 22 08 - 22 08 - 21
ТРИ БИСЕРИ 07 - 21 08 - 21 08 - 17
РАМСТОР 07 - 21 08 - 21 08 - 16
КОЗЛЕ 07 - 21 08 - 21 08 - 16
АРАЧИНОВО 08 - 20 08 - 18 не работи
ЛИСИЧЕ 3 07 - 21 08 - 21 08 - 16
АЛУМИНА 07 - 21 07 - 21 08 - 16
КАПИТОЛ 07 - 21 07 - 21 не работи
СОБОРЕН ХРАМ 08-21 09 - 17 не работи
 СТАРА ЖЕЛЕЗНИЧКА  07 - 21  08 - 21  08 - 16

 

НИЗ МАКЕДОНИЈА понеделник-петок сабота недела празници
ОХРИД  07 - 22  08 - 22  08 - 21
ВЕЛЕС 1 07 - 22 08 - 21 08 - 21
КОЧАНИ 07 - 21 08 - 21 08 - 17
НЕГОТИНО 07 - 22 08 - 21 08-21
ВЕЛЕС 2 07 - 22 08 - 21 08 - 17
ДЕЛЧЕВО 07 - 21 08 - 21 08 - 17
ГОСТИВАР 07 - 21 08 - 21 08 - 17
СТРУМИЦА 1 07 - 22 08 - 22 08 - 22
ГЕВГЕЛИЈА 07 - 22 08 - 21 08 - 21
ПРИЛЕП 2 07 - 21 08 - 21 08 - 16
СТРУМИЦА 2 07 - 22 08 - 21 08 - 21
СТРУГА 07 - 22 08 - 21 08 - 21
ПРИЛЕП 1 07 - 22 07 - 22 08 - 22
ШТИП 07 - 22 08 - 21 08 - 21
РАДОВИШ 07 - 21 08 - 21 08 - 17
СВЕТИ НИКОЛЕ 07 - 21 08 - 21 08 - 21
БИТОЛА 07 - 22 08 - 22 08 - 22
КРИВА ПАЛАНКА 07 - 21 08 - 21 08 - 17
БИТОЛА 2 07 - 22 08 - 22 08 - 21
СВЕТИ НИКОЛЕ 2 08 - 21 08 - 16 не работи
ДЕБАР 08 - 21 08 - 21 08 - 17
БИТОЛА 2 07 - 22 08 - 22 08 - 17
КОЧАНИ 2  07 - 22 08 - 21 08 - 16
СТРУМИЦА 3 07 - 21 08 - 21 08 - 17
 ВЕЛЕС 3 07 - 21 08 - 18 не работи
ОХРИД 2 07 - 22 08 - 22 08 - 21
ПЕЛАГОНКА - БИТОЛА 07 - 22 07 - 22 08 - 21
ОБЛЕШЕВО 08 - 16 08 - 15 не работи
ШИРОК СОКАК 07 - 22 08 - 21 08 - 22
БИТОЛА 3 07 - 22 08 - 22 07 - 21
ПРИЛЕП 3 07 - 21 08 - 21 08 - 17
ПРИЛЕП 4 07:30 - 21:30 07:30 - 21:30 не работи