Oмилените производи на Здравко Чолиќ одговорни за неговата енергичност и младешки изглед

Image Oмилените производи на Здравко Чолиќ одговорни за неговата енергичност и младешки изглед

ОМИЛЕНИТЕ ПРОИЗВОДИ НА ЗДРАВКО ЧОЛИЌ ОДГОВОРНИ ЗА НЕГОВАТА ЕНЕРГИЧНОСТ И МЛАДЕШКИ ИЗГЛЕД

♦ LIPOSOMAL VITAMIN C со вкус на портокал

♦ MUSHROOM COMPLEX е органски сертифициран производ погоден за вегани и е внимателно избрана мешавина од 5 органски печурки: реиши, маитаке, шитаке, кордицепс и чага

♦ ULTIMATE SUPERFOODS

Единствена суперхрана во облик на капсула, која содржи 31 органска суперхрана и низа фитонутриенти и антиоксиданти сo високи нивоа на витамини, минерали, енизими и аминокиселини

♦ МАЏУН - гроздов мед 500 мл

♦ DRAINAFLORE Bio Комплекс на база на 15 растенија и овошја 

♦ GINSENG PROTECT de Sibérie Bio

органски сертифициран производ на база на сибирски женшен, матичен млеч, ехинацеа и екстракт од семки од грејпфрут

♦ Шитаке, Реиши, Маитаке

комбинација од трите најпознати медицински печурки