Bridge

Image Bridge
Image

 

БИО НАПИТОК ОД БАДЕМИ со 3% содржина на бадем

Добропознатиот вкус на бадем со одличен квалитет. Во новиот био напиток концентрацијата од 3% бадем ги задржува придобивките од бадемовото млеко, но со полесен вкус за пиење и помала густина.

Image


БИО НАПИТОК ОД БАДЕМИ БЕЗ ШЕЌЕР со 3% содржина на бадем

Органскиот напиток од бадем без додаден шеќер е одличен за луѓето кои внимаваат на својата телесна тежина или пак сакаат да го намалат внесот на шеќер во организмот. Со само 0,3g јаглехидрати, од кои шеќери 0,1g на 100мл производ, овој напиток е одличен за секого. Посебно се препорачува како единствен тип на „млеко“ во хроно исхраната.