Bio Agros

Image Bio Agros

Bio Agros

Интересна форма на пајче и мече 

► Со морков, јаболко и вкус на тиква

► Без додадени шеќер и сол

► Погодно за вегани

► Не содржат глутен, јаткасти плодови, соја и лактоза

 

 

Ангелина и Теди

За младата госпоѓица и младиот господин, над 7 месеци!

 

 

Image

 

Little Angel Angelina

органски пченкарен флипс со морков и јаболко - без глутен, 30g

Органски сертифициран производ кој може да го користат бебиња над 7 месеци. Одличен избор за најмалите, бидејќи не содржи додадени шеќери и сол, јаткасти плодови, соја и лактоза со што е избегнато присуството на нутриенти кои би можеле да предизвикаат алергиски реакции. Покрај тоа не содржи глутен, што е одлична можност за малите ангелчиња кои имаат проблем со глутенот. Вкусен избор и за поборниците на веганскиот начин на исхрана.

Подготвен е од пченкарен гриз, дехидриран морков, дехидрирано јаболко, оризово брашно и витамин Б1 <0,1%. При хранење на бебето со овој производ како и за сите останати производи наменети за бебиња треба да се има во предвид советот за безбедност при хранењето.

Совет за безбедност: при хранење на детето, тоа треба да седи во исправена положба и постојано да биде надгледувано од возрасно лице, за да се избегне ризик од задушување.

Image

 

Little Angel Teddy

органски пченкарен флипс со морков и тиква - без глутен, 30g

Органски сертифициран производ кој може да го користат бебиња над 7 месеци. Како и малечкиот ангел Ангелина, така и ангелчето Теди е одличен избор за најмалите, без додадени шеќери и сол, јаткасти плодови, соја и лактоза.

Не содржи глутен и погоден за веганскиот начин на исхрана.

Подготвен е од пченкарен гриз, дехидриран морков, дехидрирана тиква, оризово брашно и витамин Б1 <0,1%. При хранење на бебето со овој производ како и за сите останати производи наменети за бебиња треба да се има во предвид советот за безбедност при хранењето.

Совет за безбедност: при хранење на детето, тоа треба да седи во исправена положба и постојано да биде надгледувано од возрасно лице, за да се избегне ризик од задушување.

Ммммммммм.....вкусно и хранливо. Уживајте во среќните мигови со своите најмили!