Drainaflore

Image Drainaflore

DRAINAFLORE

Најкомплетна детокс формула 

Прочистува, детоксицира и регенерира

► Елиминација на токсини од организмот преку пет органи: црн дроб, бубрези, црева, бели дробови и кожа
► При промена на годишните времиња
► Се користи во случај на замор
► Пред употреба на било која друга програма со додатоци во исхраната (за слабеење, за виталност...) за да се подготви телото преку елиминирање на токсините
 
Дали сте знаеле
Храната, загадувањето и секојдневниот стрес генерираат отпаден материјал и токсини кои го оптоваруваат телото и можат да ги нарушат неговите функции. Според основните принципи на натуропатијата, важно е да се стимулираат 5те чистачи во организмот, т.е. органите задолжени за елиминација на токсини.