Farmec

Image Farmec

Ново од Gerovital, производи за отстранување на влакна

 

Image

1. Ленти со восок за отстранување на влакна од лицето

 

 

Екстракт од орхидеја 

Image

 2. Ленти со восок за отстранување на влакна од телото

Екстракт од орхидеја

 

Image

 3. Бисери од восок за отстранување на влакна од телото

Екстракт од ванила

 

Image

 4. Професионален восок за отстрануцање на влакна

Екстракт од ванила