FrezyDerm ac-norm

Image FrezyDerm ac-norm

FrezyDerm

ac-norm

Новата Ac-Norm линија од FREZYDERM е нов современ пристип за третман на кожа склона кон акни. Иновативна линија на дермокозметички препрати со најсовремени формули, оптимално адаптирани за потребите на кожата.

Сите Аc-Norm производи и даваат се што и е потребно на масната и проблематична кожа: ефикасност и безбедност.
Ac-Norm: нова филозофија за грижа и нега на проблематичната кожа што гарантира подобрување на изгледот и расположението на пациентите.
Изберете третман според вашите потреби и стекнете самодоверба!