FrezyDerm Anti-Wrinkle Rich

Image FrezyDerm Anti-Wrinkle Rich

FrezyDerm
Anti-Wrinkle Rich
 
ДНЕВЕН И НОЌЕН КРЕМ
ПРОТИВ БРЧКИ
 
ВИДЛИВО МЛАДЕШКА КОЖА
 
Револуционерна формула што ги пополнува брчките уште од првите денови на употреба, ја намалува нивната димензија и длабочина, ја обновува кожата и ја подобрува контурата на лицето, од ден на ден.
Матичните клетки на кожата се заштитени од оштетување, а се поттикнува и стимулација на „хормонот на младоста” за производство на колаген.