FrezyDerm Atoprel

Image FrezyDerm Atoprel

FrezyDerm 

Atoprel

Производи дизајнирани за специфичните потреби на многу сувата и чувствителна кожа и кожа склона кон егзема.

Намалување на иритацијата и чешањето. Зајакнување на бариерата на кожата.
Алтернативен избор во третман на егзема особено во периоди на влошување на промените.