FrezyDerm Spot End Night Cream

Image FrezyDerm Spot End Night Cream

 
FrezyDerm

Spot End Night Cream

Поливалентен избелувачки крем кој нуди идеално изедначување на бојата на кожата.
Ја прави Вашата кожа совршено сјајна, без пеги и флеки.
За лице, врат и деколте Да се користи најмалку 3 месеци за добивање на посакуваниот ефект.
 
 
 
 
► Старосни дамки
► Меласма (дисколорација) - темна промена на бојата на кожата
► Пигментација предизвикана од лузни, употреба на лекови, козметика или парфеми