Gullon

Image Gullon

Интегрални бисквити без шеќер во НОВО помало и попрактично пакување од 250г.

Главни карактеристики се:

♦ Високо количество на влакна

♦ Содржи сончогледово масло богато со мононезаситени масни киселини

♦ Без шеќер – со засладувач изомалт и малтитол