Gullon Digestive

Image Gullon Digestive

Gullon - Дигестив

33% помалку масти, бисквити со намалено количество масти, 400g

Производот во својот состав содржи пченично брашно, растително масло кое е богато со мононезаситени масни киселини,  глукозен и фруктозен сируп.  Споредено со други видови на бисквити содржи 33% помалку масти и претставува добар извор на растителни влакна со што помага во дигестијата.  Одличен избор на закуска за дечиња и за сите оние кои внимаваат на внесот на мастите. Едно пакување содржи околу 28 бисквити.