L-Carnitine 2000mg

Image L-Carnitine 2000mg

 - Ја зголемува силата и издржливоста и ги подобрува атлетските перформанси

- Помага при согорување на вишокот масти во организмот и ги намалува масните наслаги
- Обезбедува дополнителна енергија потребна за тренинг
- Помага во намалувањето на млечната киселина која се создава во мускулите и со тоа се скратува периодот на опоравување и релаксација по напорен тренинг