La Finestra

Image La Finestra

Органски крцкав бар од сусам, без глутен, 25 г

Органски сертифицираниот бар од семе од сусам 60% и  органски оризов сируп како заладувач 40%. Крцкаво и вкусно, извор на протеини и големо количество на растителни влакна. 

Одлична здрава закуска за целото семејство. Крцкавиот бар од сусам, не содржи глутен, поради што е погоден за употреба кај лица кои имаат проблеми со целијакија или внимаваат на внесот на глутенот во својата исхрана.