NOBILETIL

Image NOBILETIL

NOBILETIL
Придонесува за хомеостазата на функцијата на мозокот и на невротрансмисијата, подобрувајќи го процесот на учење кај возрасни лица со когнитивно оштетување.
 
• Пантотенската киселина придонесува за нормални ментални перформанси
• Фолатите придонесуваат за нормална психолошка функција
• Есенцијални хранливи состојки б5
 
1 вијала еднаш дневно