Humana Melamil

Image Humana Melamil

Со MELAMIL до мирни сништа

Додаток во исхраната, со мелатонин во капки 30мл
 
► Мелатонинот придонесува за намалување на времето потребно за заспивање 
► Полесно прилагодување при промена на временската зона
 
► Без ГМО
► Без Глутен
► Без Алергени
► Вкусен

Дозирање: 4 капки (1мг мелатонин) на ден директно во уста или растворени во течност 30 минути пред спиење