Propolvit Defens

Image Propolvit Defens

Propolvit Defens

Единствена комбинација на Матичен млеч, прополис, колострум, шитаке, реиши и Витамин Б6 кои придонесуваат за нормална функција на имуниот систем
 

 

 

 

 

Додаток на исхрана

Витамин Б6 придонесува за нормална функција на имуниот систем, во контекст на балансирана исхрана и здрав начин на живот.

Употреба: Едно (1) шишенце на ден, пред појадок.

Протресете добро пред употреба.

Производот не претставува замена на балансирана исхрана.

Да не се надминува препорачаната дневна доза.  

 

Колострум                                        

Матичен млеч                                   

Шитаке                                              

Реиши                                                

Пречистен прополис**                   

Витамин Б6                                       

*препорачано дневно внесување

** еквивалент на 100 mg суров прополис

Производот содржи колострум и состојки од млеко.