Sleepy

Image Sleepy

 

Sleepy Sensitive пелени

 

1. Ергономски тројни ленти                                                Тројните ленти овозможуваат мекост и флексибилност при прицврстувањето

2. Mеки и еластични задни ушиња                                          Со нивниот ултра мек горен слој овозможуваат чувствително обвиткување околу кожата на Вашето бебе

3. Прозен горен слој
Супер меката текстура на памучниот порозен горен слој спречува осипи и иритација со тоа што и дозволува на кожата да дише
 
4. Бебешки лосион
Бебешкиот лосион спречува сушење на кожата со тоа што помага и овозможува одржување на кожата мрсна
 
5. Мека предна лента
Меката предна лента оптимално одговара на секое движење на Вашето бебе.
 
6. Индикатор за влажност
Ви овозможува да ја контролирате состојбата на исполнетост со течност на најбезбедниот можен начин, без да ја отворате пелената
 
7. Памучен заден слој
Порозната структура и меката текстура овозможуваат исклучителна удобност во внатрешниот дел на ноџињата
 
8. Памучни предни ушиња
Со својата мека текстура, ја обвиткуваат кожата на Вашето бебе, притоа нудејќи максимална удобност
 
9. Ултра-апсорбирачки слој
Нуди исклучителна заштита од протекување. Ја впива влагата и дава чувство на сувост во текот на целиот ден
 
10. Ултра сув слој
Брзо ја дистрибуира течноста во слојот, давајќи максимално чувство на сувост