Sophie la girafe

Image Sophie la girafe

Sophie la girafe

2 во 1 прстен глодалка и комфортер за смирување

Наменето за деца 0+ месеци

Овој идеален производ се состои од една Sophie la girafe® прстен глодалка, направена од 100% природна гума и комфортер за смирување.

Глодалката има бројни делови за грицкање (уши, роговги, прстен и врат), погодни за смирување на болните непца при никнување на првите запчиња и темни делови со висок контраст за стимулирање на визуелната свест. Комфортерот за смирување е изработен од нежен материјал, лесен и едноставен за држење, идеален за малите раце на бебето.

Производот не се стерилизира. Се препорачува чистење на површината со влажна крпа и благ сапун.