Sophie la girafe

Image Sophie la girafe

 

Sophie la girafe

Прибор за јадење
Наменето за деца 6+ месеци

 

Приборот за јадење се состои од плитка чинија, длабок сад, чашка, вилушка и лажица, специјално дизајнирани за малите раце на бебето.

Исчистете ги производите пред првата употреба. Не се погодни за употреба во микробранова печка.

Може да се мијат во машина за миење садови или со вода и благ сапун.