Sophie la girafe

Image Sophie la girafe

Sophie la girafe
Прибор за јадење

Комплетен прибор за јадење што содржи: чинија со нелизгачки долен дел, сад со долен дел што се вшмукува (прави вакуум со масата)  за одлична стабилност, некапечка чаша со  две рачки за полесно ракување и сет од вилушка и лажичка, специјално дизајнирани за малите раце на бебето. Со употребата на овој сет, детето се учи да јаде како возрасен од најраната возраст.