Sophie la girafe

Image Sophie la girafe

Sophie la girafe
Мултифункционална топка-тропалка
 
Мултифункционална топка која придонесува за развој на моторните вештини, за стимулирање на свеста и поттикнување на љубопитноста кај бебето. 
Лесна за фаќање и стискање од 6 страни, оваа играчка е совршена за малите раце на бебето. Бебето може да се забавува протресувајќи ја, поместувајќи ги деловите напред и назад и слушајќи го звукот на топчињата. Sophie la girafe®  мултифункционалната топка има многу меки делови, погодни за џвакање, кои ги смируваат и масираат нежните непца на бебето.