Sophie la girafe

Image Sophie la girafe

Sophie la girafe

Мека тропалка со шарени топчиња

 

Наменето за деца 3+ месеци

 
Лесна за држење, идеална за малите раце на бебето. Шарените топчиња, при нишање даваат интересен звук, а долниот дел со мека ткаенина шушка при допир. Страничните ознаки во боја се интересни за фаќање. Во рачката има шарени топчиња, кое вашето бебе може да ги набљудува додека се движат по патеката. Производот не се стерилизира. Се препорачува чистење на површината со влажна крпа и благ сапун.